CLASSES DE REFORÇ

 

Les nostres classes de reforç es caracteritzen per ser en grups reduïts o de forma individual. El nostre objectiu és aconseguir que cada vegada siguin més autònoms a         l’ hora d’estudiar i fer els deures, facilitant-los estratègies que facin que cada vegada siguin millors els seus resultats, millorant així també la seva autoestima.

 

Els nostres professor, reforcen totes les assignatures des de primària, ESO, batxillerat i fins a nivells d’universitat, de manera individual o en grups i sempre seguint la metodologia de cada escola per facilitar els aprovats de les assignatures.

 

QUE OFERIM?

CLASSES EN GRUPS REDUÏTS

CLASSES PARTICULARS

CLASSES GRUPS A MIDA

Primària, classes de màxim 5-6 alumnes

 

En el cas dels cicles inicial i mitjà de primària, les classes són genèriques de totes les matèries. A partir de cicle superior, les classes s’imparteixen segons el tipus de matèries.

 

ESO i Batxillerat, classes de màxim 5-6 alumnes.

 

Les classes són de matèries concretes o bé de branques diferenciades (Llengües, humanitats, ciències naturals i matemàtiques, economia…).

 

Els professors que imparteixen aquestes classes estan especialitzats en les determinades matèries i ofereixen una atenció personalitzada a cada alumne adaptant-se a les seves necessitats.

 

Les classes particulars tenen com a objectiu atendre de forma individualitzada les dificultats d’aprenentatge de l’alumne.

  

Sou un grup d’amics i voleu que us fem una classe només per a vosaltres?

Només cal que ens digueu la matèria que voleu fer, quants alumnes sereu i quins són els horaris que teniu disponibles i nosaltre ens encarregarem d’organitzar el grup.

EQUIP PSICOPEDAGÒGIC

 

Estem especialitzats en assessorament i orientació educativa, així com en reeducacions escolars, en les que es treballa en conjunt (pares, tutors i alumnes) per tal que els nens aprenguin tècniques i estratègies d'aprenentatge que els permetin una millor organització del temps i adquirir els hàbits de treball necessaris per millorar el seu rendiment acadèmic, així com la millora dels recursos d'autoeficàcia i autoreforç emocionals.

 

També realitzem tractament de diversos trastorns d'aprenentatge i de conducta (transtorn negativista desafiant, TDAH, ansietat), així com suport emocional i millora de l'autoestima.

 

Sou un grup d’amics i voleu disposar d'un espai per poder fer un treball en grup o un projecte?

Només cal que ens digueu quants alumnes sereu i quins horaris teniu disponibles i us oferim un espai per vosaltres.

Tots els nostres espais disposen de wifi i possibilitat de imprimir documents.

        LLOGUER ESPAI